Facebookles Compleet Bonussen

Veel succes! Je contentplanner is onderweg naar je inbox. Straks heb je alles wat je nodig hebt om structureel, boeiende content op Facebook te plaatsen. Voordat je naar je inbox gaat, wil ik je graag nog de kans bieden om je Facebook-marketing next level te tillen met een HELE GROTE korting.

Ontdek hoe je omzet genereert uit Facebook met de strategie die IEDEREEN kan leren!

(ook met een klein advertentiebudget)

Iedereen lijkt goed te verkopen op Facebook. Iedereen lijkt HET Facebook GEHEIM onder de knie te hebben, behalve jij. In Nederland zijn er 9,5 miljoen geregistreerde Facebook accounts (2017). 4 MILJOEN bedrijven maken wereldwijd gebruik van adverteren op Facebook. Wat weten zij dat jij (nog) niet weet?

 

Je hebt geen strategie of de strategie die je hanteert werkt simpelweg niet. Alle technische mogelijkheden zijn je te veel, te gek of te moeilijk. Misschien ben je bang om het niet te snappen, maar hoe voorkom je dat je achterblijft? Dat je waardevolle klanten MISLOOPT omdat de boel niet op orde is? En waarom zou je tijd investeren in iets dat nog geen euro omzet heeft opgeleverd?

Ik heb jarenlang data verzameld om de beste socialmedia-strategie ooit te ontwerpen.

Een strategie die niet alleen werkt voor mij, maar voor tientallen van mijn eigen klanten. Daarnaast werkt de strategie nog voor honderden van mijn deelnemers.

En om al die data in begrijpelijke taal naar jou te kunnen overbrengen heb ik samengewerkt met de beste content makers die ik ooit heb ontmoet. Content die makkelijk en vooral praktisch te consumeren is. En hoewel Facebook het lijdend voorwerp is in deze cursus, durf ik met een gerust hart te zeggen dat deze strategie op ALLE socialmedia-kanalen toepasbaar is.

Het heeft me jaren gekost om deze strategie tot in perfectie te ontwerpen, maar het is eindelijk gelukt en ik wil mijn kennis graag met je delen.

Facebookadvertentie

Nu kan Facebook jou ook omzet gaan opleveren!

Facebookles Compleet bestaat uit 4 flinke modules met korte video’s, duidelijke screenshots, begeleidende tekst en stappenplannen. We voeren een “kijk mee op mijn scherm” point of view.

Dit is wat je krijgt als je je aanmeldt voor Facebookles Compleet:

BONUS1: Direct GRATIS toegang tot de mini-cursus Instagram Shopping (t.w.v. €49)

BONUS2: Stroom GRATIS door naar Instales Pro zodra deze gereed is (okt. 2019)(t.w.v. €349)

Als jij klaar bent met tijd verspillen op Facebook, klik dan op de knop en ontvang direct toegang!

Facebookles Compleet

Geen €349,- maar slechts €199,-

Dagen
Uur
Minuten
Secondes

Krijg Facebookles Compleet + alle bonussen tijdelijk voor €199. Ben je niet helemaal 100% tevreden met de cursus? Dan geef ik je 2 dagen de tijd om een terugbetaling te vragen. No questions asked.

Ik heb er tot nu toe erg veel aan. Toch nog een hoop geleerd waarvan ik het bestaand niet wist. De feedback en alle reacties in haar groep zijn ook echt fijn. Dus als je worstelt met zakelijk dan vind ik dit echt een aanrader!
Eveline
Deelnemer Facebookles Compleet
Ik kan deze cursus echt iedereen aanbevelen die meer wil weten over Facebook en Facebookmarketing. In de online training legt Laura stap voor stap uit wat je moet doen om een goede Facebookpost in elkaar te zetten.
Marianne
Deelnemer Facebookles Compleet
Helder en Duidelijk. Facebookles Compleet is een echte aanrader!! Ook de hulp en tips in de community, waar je toegang toe krijgt bij het volgen van de lessen, Zijn zeer waardevol. Kortom een echte aanrader.
Matthias
Deelnemer Facebookles Compleet
Laura is echt iemand die voor je klaar staat als je haar nodig hebt. Mijn aanschaf voor Facebookles Compleet is echt gewoon veel waarde en je krijgt echt interessante lessen over Facebook. Voor de prijs ervan kan je zelf hiermee prima uit de voeten! Is prijs- kwaliteit echt waard. Nogmaals dank je wel Laura 😁
Mariska
Deelnemer Facebookles Compleet

Vandaag kun je stoppen met tijd verspillen en starten met geld verdienen of je kan aan blijven rommelen en je Facebook-ergernis groter maken met alle gevolgen van dien:

Facebookles Compleet

Geen €349,- maar slechts €199,-

Dagen
Uur
Minuten
Secondes

Krijg Facebookles Compleet + alle bonussen tijdelijk voor €199. Ben je niet helemaal 100% tevreden met de cursus? Dan geef ik je 2 dagen de tijd om een terugbetaling te vragen. No questions asked.

Ik volg de Facebookles Compleet nu al 5 weken en ik kan zeggen: echt een aanrader hoor!
Marieke
Deelnemer Facebookles Compleet
Jaaa ik heb Facebookles Compleet afgerond. Leuke cursus om te doen. Laura was ook erg behulpzaam. Ik kan de cursus aanraden, want alle onderwerpen komen aan bod. Bedankt Laura!
Mariëlle | VM Online Marketing
Deelnemer Facebookles Compleet
Ik ben de cursus Facebookles Compleet aan het volgen en ik vind het erg nuttig. Inmiddels een hoop geleerd en erg tevreden.
Tammy
Deelnemer Facebookles Compleet
Scroll to Top
Scroll to Top