Bouw een concrete advertentiestrategie voor alle Meta platforms.

'ADVERTEREN KUN JE LEREN' - PRO

..geeft je álle tools die je nodig hebt om zelf, succesvol te kunnen adverteren op Instagram en/of Facebook. Ik laat je zien hoe, wat waar en waarom. Na afloop heb je een waanzinnige advertentiestrategie op zak waarmee je álles kunt vermarkten.

Wat is voor jou de allerbelangrijkste skill die je bezit?

I’ll go first: ‘Autorijden’. 

‘Autorijden’ maakt mijn leven beter. Het geeft me vrijheid. Het brengt die grote, onbekende wereld dichterbij dan ooit. Het brengt me in contact met mensen, met potentiële klanten, met mezelf. Ik ben er gek op.

Weet je wat met stip voor mij op de tweede plaats staat?

‘Adverteren op social media’.

Klinkt als een dooddoener, maar ‘Adverteren’ staat op twee om precíes dezelfde redenen als waarom ‘Autorijden’ op één staat. Het brengt me in contact met mensen, met potentiële klanten, met mezelf. Ik ben er gek op.

Ik krijg dagelijks de vraag ‘Ik wil gaan adverteren, wil jij me helpen?’ in mijn inbox. Maar weet je wat véél slimmer is? Zelf leren om te adverteren. Het is namelijk een skill waar je de rest van je leven iets aan hebt (net als autorijden) en ik zie het als een kern-skill voor ondernemers. 

Je eigen bedrijf zélf onder de aandacht brengen bij miljoenen mensen? Onbetaalbaar. Of toch wel betaalbaar?

Het hoe, wat, waar en waarom in één overzichtelijke cursus!

Wat ga je leren?

De maker

Ik ben gek op duidelijke taal en houd niet van geheimzinnigheid. Succesvol adverteren is geen ‘super power’ of onmogelijk leerbare klus. Het is studie en oefening. Zo simpel is het. Ik sta erom bekend toegankelijk te zijn. Ook gooi ik je nooit in het diepe en kun je met je vragen altijd bij me terecht.

Ted Mooyman

In deze cursus gaan we van de onmisbare basis naar een volledig uitgedachte strategie. Als je er ooit over hebt gedacht om te starten met adverteren, dan is dit de beste, eerste stap die je kunt nemen. Zie ik je snel?

Klaar om te starten?

Je kijkt mee over mijn schouder en hoeft alleen de stappen uit te voeren.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de training?

Na je aanmelding ontvang je je inloggegevens voor The Social Project Academy in je inbox. In deze online leeromgeving doorloop je de training en bekijk je de video.

Wanneer krijg ik toegang?

Binnen 5 minuten na aanschaf.

Hoe lang heb ik toegang?

Je houdt toegang tot het aangeschafte materiaal zolang The Social Project bestaat.

Voor wie is dit?

Voor ondernemers of starters die willen gaan adverteren op Instagram en/of Facebook.

Ik heb nog nooit geadverteerd, is deze cursus voor mij?

Ja! Deze cursus is júist voor jou. Een betere eerste kennismaking met advertentiebeheer kun je naar mijn idee niet krijgen. 

Hoe ziet de inhoud van de cursus eruit?

De cursus bevat tekst, foto’s, video’s en schermafbeeldingen. Op die manier kan ik precies aanwijzen of omcirkelen waar je bijvoorbeeld moet klikken.

Ik weet niet zeker of dit voor mij is, wat kan ik doen?

Neem dan contact met me op. Ik hoor graag welke twijfels je hebt en wellicht kan ik je aan de hand daarvan een goed advies geven. 

Wat als ik niet tevreden ben?

Geen probleem. We bieden een 14-dagen niet goed geld terug garantie. Stuur even een e-mail naar info@thesocialproject.nl en dan maken we het bedrag terug naar je over. 

Scroll to Top