Zonder contract!

Adverteren op Facebook & Instagram

Je kunt zelf de fijne kneepjes van het vak leren óf je besteed het lekker uit. Sluit je aan bij die andere slimme ondernemers die wel de lusten, maar niet de lasten van adverteren op Facebook & Instagram ondervinden.

DEZE SLIMME ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR

Zij adverteren al op Facebook & Instagram

Zo grappig dit. Jarenlang dacht ik dat adverteren niks voor mij was. Niet nodig. Ik hoef immers geen grote groep klanten. Ik werk veel 1:1.

Maar nu met die webinars wilde ik ineens wél veel luisteraars. En dus toch ook maar adverteren… met het angstzweet onder de oksels. Het blééf eng voelen, ongrijpbaar. Totdat ik jou vroeg om het even zo in te stellen dat ik nieuwe aanmeldingen zie binnenkomen in mijn mailbox.

Nu zie ik ineens steeds mensen binnendruppelen. Niet zomaar mensen, maar mensen die mijn e-book downloaden, die interesse hebben… bij wie ik blijkbaar een snaar raak of hoop kweek. Ik ben er zo blij mee!

Eigenlijk zou iedereen gewoon moeten adverteren omdat het zo’n lekkere motivatie-boost is. Zit je even in een dip? Gewoon je inbox even opendoen… heerlijk! Thanks Laura dat adverteren nu eindelijk leuk is… en ook niet onbelangrijk…. Lekker lucratief begint te worden!

– Meta, Tekst met Pit

Laura werkt snel en doeltreffend. Dankzij Laura heb ik met een minimaal budget inmiddels ruim 400 nieuwe e-mailadressen op mijn mailinglijst staan en een facebookgroep met ruim 250 leden. 

– Sander, Reumacoach

Jaaaa! Ik ben fan van Laura! Heel makkelijk contact en voelt je goed aan. Én de omzet stijgt zeker 💙

– Judith, Vagabundo es vedra

Door de advertentie die Laura voor mij heeft gemaakt, is er een continue stroom van aanmeldingen voor mijn “Cadeautjes voor je bruiloft”-mailinglist. Hartstikke fijn!

– Marian, Stralend Middelpunt

Laura bedankt voor de goede service. Door de FB- en Instagramadvertenties die je maakte, heb ik een mooi aantal deelnemers voor mijn challenge. Zonder jou had ik dit nooit gered. Laura heeft verstand van zaken en blijft zolang de advertentie draaide, vinger aan de pols houden en bijsturen waar nodig. Sowieso tot de volgende keer!

– Coby, Schrijfcoach

ALS JE E-MAILFUNNEL EN ADVERTENTIES SAMENWERKEN

Het succesverhaal van Harmen

Ik ging van 350 naar bijna 9.000 leads in 6 maanden

“Toen de kraan van mijn lead machine werd opengedraaid ging ik in 6 maanden tijd van 350 naar bijna 9.000 leads. 

Als ik nu een nieuwsbrief stuur, heb ik elke keer 10-12 bestellingen. Variërend van €100 tot €1000 per bestelling. Eén email levert mij dus duizenden Euro’s op!

Ik vind het vooral gaaf als ik dan op de fiets zit en een melding op mijn mobiel krijg dat wéér een nieuwe klant zich heeft gemeld.”

Een dienst die op ieder moment opzegbaar is, geen contract!

Hoe het werkt

Wij bedenken / schrijven / ontwerpen / publiceren de campagnes, jij hebt er geen omkijken naar. En wij zorgen ervoor dat de Facebook Pixel (voor retargeting) correct op je website is geïnstalleerd.

Tweewekelijks ontvang je en update van de voortgang en acties die zijn uitgevoerd ter verbetering. We monitor je campagnes doorlopend.

Stap 1: Voltooi je aanmelding binnen 30 seconden

Je aanmelding kost slechts 30 seconden van je tijd. Betaal de eerste maand eenvoudig én veilig via iDeal. Je ontvangt de factuur voor je boekhouding direct in je inbox. De BTW kun je terugvragen bij de Belastingdienst. De herhaal betaling vindt eens per maand automatisch plaats, je kunt dit dagelijks opzeggen of wijzigen in je account. Let op: Doe dit minimaal 5 dagen voordat de vervolgbetaling plaatsvindt, dit om te voorkomen dat ons werk al is gedaan.

Stap 2: Verschaf ons toegang tot je account

Na je aanmelding ontvang je binnen 48 uur van ons bericht met instructies. We vragen toegang tot je Facebookpagina, advertentieaccount en eventueel de backend van je website om de Facebook Pixel te installeren. Je kunt ons op ieder moment zelf weer verwijderen. Ook bepalen we samen welke content geschikt is voor iedere campagne.

Stap 3: Preview en optimalisatie

Je ontvangt een preview van de eerste campagne(s) en kunt eventuele wijzigingen doorgeven. Ook kun je de ingeplande / lopende campagnes eenvoudig bekijken in de app Advertentiebeheer. Iedere 14 dagen ontvang je een korte update met de resultaten en activiteiten die zijn uitgevoerd ter verbetering.

Adverteren op Facebook & Instagram

Je kunt zelf de fijne kneepjes van het vak leren óf je besteed het lekker uit. Sluit je aan bij die andere slimme ondernemers die wel de lusten, maar niet de lasten van adverteren op Facebook & Instagram ondervinden.

LOS

Enkele campagne
199 ex BTW per maand
 • Eén losse campagne
 • Rapportage per 14 dagen
 • Maandelijks opzegbaar

LEADS óf SALES

Voor het genereren van Leads
349 ex BTW per maand
 • De basis strategie voor dienstverleners
 • Meerdere doelgroepen
 • Facebook Pixel
 • Rapportage per 14 dagen
 • Maandelijks opzegbaar
Leads

LEADS én SALES

Voor het genereren van Sales
499 ex BTW per maand
 • De volledige strategie voor dienstverleners
 • Drie campagnes
 • Facebook Pixel
 • Rapportage per 14 dagen
 • Maandelijks opzegbaar

FAQ

Hoe snel kunnen we starten?

Als je aanmelding binnen is stuur ik je binnen 2 werkdagen een e-mail met instructies voor toegang en overleg over je doelstellingen. Als we daar beide mee akkoord zijn kan de eerste campagne al binnen 24 uur live staan.

Hoe zit het met budget?

Naast mijn tarief rekent Facebook ook een bedrag voor de advertentieruimte die je gaat gebruiken. Dit factureert Facebook zelf op je eigen account. 

Zit ik ergens aan vast?

Nee, deze dienst is maandelijks opzegbaar. Je kunt opzeggen in je account of mij een mailtje sturen. 

Hoeveel budget heb ik nodig?

Ik adviseer altijd om in de testfase uit te gaan van €100 á €200 per maand. Zodra de campagnes rendabel zijn kunnen we altijd opschalen. We overleggen samen vooraf over de hoogte van je budget. 

Hoe weet ik of het goed of slecht gaat?

Wij monitoren de campagnes doorlopend en sturen je iedere 14 dagen een update via e-mail. Dot doen wij in zo duidelijk mogelijke taal zodat je precies begrijpt wat er speelt. Als je vragen hebt kun je die natuurlijk altijd stellen.

Ik weet niet zeker of dit voor mij is

Als je twijfelt kun je altijd een mailtje sturen (danique@thesocialproject.nl) of je vraag met het formulier hieronder verzenden, dan denk wij met je mee.

Heb je een vraag?
Dan is dit de plek om hem te stellen.

Scroll to Top
Scroll to Top