DOE-HET-ZELF

Stappenplan: iOS14-update

Je advertentieaccount werkt binnenkort niet meer, maar geen paniek! Ik heb alle handelingen die je moet uitvoeren voor je uitgedacht. Ontvang nu de uitgebreide video, tekst en schermafbeeldingen en maak je eigen account in orde.

Wat is er aan de hand?

Er is paniek in de tent! De nieuwe iOS 14 update heeft verstrekkende gevolgen voor Facebook-advertenties. Je moet een paar acties ondernemen om succesvol te kunnen blijven adverteren.

In het kort: Het wordt niet meer mogelijk om met je Facebook Pixel acties te registreren die Apple gebruikers op je website uitvoeren. En juist dat is wat Facebook-adverteren zo waardevol maakt, die goedwerkende Facebook Pixel.

En nu? Handdoek in de ring? Nee! Ik ga je precies vertellen welke handelingen je uit moet voeren om je account in orde te maken.

Dit kun je helemaal zelf!

Het stappenplan bevat een zeer uitgebreide video, tekst en schermafbeeldingen. Na je aanmleding ontvang je direct toegang.

Wat ga je doen?

Leer van Ted!

De afgelopen weken heb ik deze handelingen op meer dan 20 accounts uitgevoerd. Ik weet dus precies hoe je zo efficiënte mogelijk je account in orde maakt!

Ja! Ik denk van wel. In de video doorlopen we de stappen samen, één voor één. Ze hem dus gerust even op pauze als je moet zoeken naar een knop of je hosting inlog. Kom je er echt niet uit? Dan vind je onder de video een hulplijn.

Zo snel mogelijk. De iOS 14 is namelijk al uitgerold en dat betekent dat je op dit moment al metingen misloopt van iOS gebruikers. 

Ja. Alle handelingen zijn toegestaan binnen de AVG. Wel moet je natuurlijk nog steeds een cookiemelding op je website hebben en je bezoeker informeren over het gebruik van zijn data.

De handelingen uit het stappenplan zijn de handelingen die op dit moment bekend zijn als zijnde de beste optie om je advertentieaccount voor te bereiden op de iOS14 update. Het zijn de handelingen die ik ook in mijn eigen account en in accounts van mijn klanten uit heb gevoerd. Op dit moment werkt het, maar er is geen garantie voor de toekomst.

LET OP: Dit stappenplan werkt alléén voor WordPress websites

Factuurgegevens

Uw bestelling

Product Subtotaal
Doe-het-zelf: Stappenplan iOS14-update  × 1  17.00
Subtotaal  17.00
BTW  3.57
Totaal  20.57
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Scroll to Top