Wil jij starten met TikTok? Er meer likes, volgers en klanten uithalen?

TIKTOK 101

..is jouw introductie tot dit platform dat de wereld aan het veroveren is. Ik ga je laten zien hoe de app werkt, hoe je eenvoudig content in bulk maakt en ontkracht de theorie dat alleen dansjes het goed doen op TikTok. Na afloop heb je een concrete basisstrategie.

Ben jij dit?

Je hebt een beetje opgekeken tegen dit moment. PFFFF, wéér een nieuw kanaal, wéér een nieuwe app, het duizelt je!

En TikTok, dat is toch van die dansjes? Die kinder-app? FOUT! In 2022 is TikTok het snelst groeiende kanaal (+75%) in Nederland en waar het platform zich eerst richtte op Generatie Z, nemen volwassenen het vandaag de dag in grote getalen over. 

Dus heb je een uurtje? Dan ontwar ik de chaos die TikTok heet. Ik laat je precies zien hoe je de app gebruikt, hoe je content maakt (zonder te dansen 😉) en welke strategie past bij groei. Benut de potentie en wees die early adopter die over 5 jaar terugkijkt en blij is dat ie die eerste stap heeft gezet.

Een unieke combinatie van het 'HOE' én het 'WAAROM'

Wat ga je leren?

De maker

Als social-media-addict ben ik gek op het ontdekken van nieuwe kanalen. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Bovendien ben ik gek op experimenten om te zien wat nu weer de beste strategie is en het is leuk om te zien dat je nu nog redelijk eenvoudig groot kunt worden op TikTok. 

Ted Mooyman

In ongeveer een uur van je tijd ben je weer helemaal klaar voor de start. Plak je er nog een uurtje aan vast? Dan heb je al je TikToks voor de komende maand bedacht en gedeeltelijk ingepland. Lijkt mij een no-brainer. Zie ik je snel?

Klaar om te starten?

In ongeveer een uur van je tijd ben je klaar voor de start

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de training?

Na je aanmelding ontvang je je inloggegevens voor The Social Project Academy in je inbox. In deze online leeromgeving doorloop je de training en bekijk je de video.

Wanneer krijg ik toegang?

Binnen 5 minuten na aanschaf.

Hoe lang heb ik toegang?

Je houdt toegang tot het aangeschafte materiaal zolang The Social Project bestaat.

Voor wie is dit?

Voor ondernemers of starters die willen beginnen met TikTok, of meer uit TikTok willen halen en vooral meer resultaat van hun inzet willen zien. 

Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie?

Als je nu nog niet structureel post, dan ga je direct resultaat zien. Hoe groter je account is, hoe kleiner de verschillen zijn.

Wat als ik niet tevreden ben?

Geen probleem. We bieden een 14-dagen niet goed geld terug garantie. Stuur even een e-mail naar info@thesocialproject.nl en dan maken we het bedrag terug naar je over. 

Scroll to Top