Wil jij organisch groeien op Instagram? Meer likes, meer volgers, meer klanten?

INSTA 101

..geeft je concrete handvatten om jouw Instagram aanwezigheid naar het volgende niveau te tillen. Ik ga je niet leren hoe je een post plaatst of een Story maakt, maar ik ga je wel het ‘waarom’ uitleggen Daar heb je namelijk veel meer aan!

Ben jij dit?

Reels, Stories, IGTV’s, Feed posts, PFFFFF, het duizelt je! Zóveel mogelijkheden binnen één platform dat je er maar voor kiest om niets te doen. Want als je niets doet kun je ook niets fout doen, toch?

Fout! Want door Instagram niet te gebruiken laat je omzet liggen. Dus heb je een uurtje? Dan ontwar ik de chaos die Instagram heet. Ik laat je precies zien welke content je voor welk doel gebruikt en welke strategie past bij groei, behoud en krimp.

Het 'HOE' is overal online te vinden, ik leer je de 'WAAROM'

Wat ga je leren?

De maker

Als Insta-addict ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Bovendien ben ik gek op experimenten om te zien wat nu weer de beste strategie is.

Ted Mooyman

In minder dan een uur van je tijd ben je weer helemaal up-to-date. Plak je er nog een uurtje aan vast? Dan heb je al je posts voor de komende maand bedacht en gedeeltelijk ingepland. Lijkt mij een no-brainer. Zie ik je snel?

Klaar om te starten?

In minder dan een uur van je tijd ben je weer helemaal up-to-date.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de training?

Na je aanmelding ontvang je je inloggegevens voor The Social Project Academy in je inbox. In deze online leeromgeving doorloop je de training en bekijk je de video.

Wanneer krijg ik toegang?

Binnen 5 minuten na aanschaf.

Hoe lang heb ik toegang?

Je houdt toegang tot het aangeschafte materiaal zolang The Social Project bestaat.

Voor wie is dit?

Voor ondernemers of starters die meer uit Instagram willen halen en vooral meer resultaat van hun inzet willen zien. 

Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie?

Als je nu nog niet structureel post, dan ga je direct resultaat zien. Hoe groter je account is, hoe kleiner de verschillen zijn.

Wat als ik niet tevreden ben?

Geen probleem. We bieden een 14-dagen niet goed geld terug garantie. Stuur even een e-mail naar info@thesocialproject.nl en dan maken we het bedrag terug naar je over. 

Scroll to Top