Wil jij organisch groeien op social media? Meer likes, meer volgers, meer klanten?

Krijg toegang tot 180 kant en klare social media posts die de betrokkenheid vergroten!

Getest en geoptimaliseerd om de betrokkenheid
te vergroten, daarnaast volledig aan te passen
aan je eigen huisstijl -of- te posten zoals ze zijn.

Social Media Kit: Lifestyle & Coaching nu voor €39 (in plaats van €116)

Hours
Minutes
Seconds

Meer volgers

Bereik meer mensen én zorg ervoor dat die mensen actie ondernemen. Je liken, een post delen of opslaan voor later zorgen er allemaal voor dat je sneller in beeld komt bij potentiële volgers en dus potentiële klanten.

Bouwen aan je merk

Jij weet allang dat een structurele aanwezigheid op social media goed is voor je bedrijf, maar steeds weer nieuwe content bedenken is lastig. Gebruik daarom de kant en klare templates.

Betrokkenheid stimuleren

Alle 180 posts zijn ontworpen om de betrokkenheid te stimuleren. Omdat ze een lach, een traan of een 'aha!' moment genereren.

"Precies wat je nodig hebt"

De hoeveelheid tijd die deze templates besparen is ongekend. En zelfs als je ze allemaal al een keer gepost hebt, kun je ze zelf ook nog vullen met nieuwe quotes, vragen of tips. 

Alle posts zijn NEDERLANDSTALIG, dit is uniek ten opzichte van andere aanbieders!

Bespaar tijd

Start direct met het posten van vragen, tips, lijstjes en inspirerende quotes. Het zware werk is al gedaan, je hoeft ze alleen nog in te plannen!

Sneak preview

De maker

Ik gebruik al jaren templates voor klanten die social media bij mij uitbesteden, maar niet iedereen heeft daar het budget voor. Met deze templates is al het zware werk al gedaan, je hoeft ze alleen nog in te plannen!

Ted Mooyman

Wat je krijgt

50 vragen die mensen aan het denken zetten. Deze vragen zijn onder andere gebaseerd op het coaching framework. Deze nodigen uit om te beantwoorden.

50 tips voor een blijer, gelukkiger en gezonder leven. Een slim ‘aha!’ moment zorgt voor meer interactie.

30 lijstjes die de lezer handvatten geven over bepaalde thema’s zoals gezondheid, geluk en money mindset. De lijstjes zijn zo waardevol dat je volgers de posts op zullen slaan.

50 inspirerende quotes van succesvolle mensen van over de hele wereld. Essentieel voor iedereen die anderen willen inspireren op social media.

Alle templates zijn eenvoudig aan te passen of te bewerken in Canva. Je kunt zowel tekst als layout en kleuren met een paar klikken wijzigen.

Alle thema’s (tips, vragen, lijstjes en quotes) samen maken 180 kant en klare posts die je vandaag al kunt delen op social media!

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik deze templates?

Je opent de templates in Canva, past ze eventueel aan en plaatst ze dan op Facebook en/of Instagram.

Wanneer krijg ik toegang tot de templates?

Binnen 5 minuten na aanschaf ontvang je ze in je inbox.

Hoe lang heb ik toegang tot de templates?

Je houdt voor altijd toegang tot het aangeschafte materiaal.

Voor wie is dit?

Voor ondernemers of personen die accounts runnen in de categorie ‘Lifestyle & Coaching’. Denk aan trainers, coaches of anderen die graag mensen inspireren op social media.

Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie?

Als je nu nog niet structureel post, dan ga je direct resultaat zien. Hoe groter je account is, hoe kleiner de verschillen zijn.

Wat als ik niet tevreden ben?

Geen probleem. We bieden een 14-dagen niet goed geld terug garantie. Stuur even een e-mail naar info@thesocialproject.nl en dan maken we het bedrag terug naar je over. 

Scroll to Top