BLACK FRIDAY DEALS

De 6 deals op deze pagina zijn nog..

Days
Hours
Minutes
Seconds

..geldig

Deal #1: Social media template kit 'Lifestyle & Coaching'

180 kant en klare social media posts 50% korting

Getest en geoptimaliseerd om de betrokkenheid te vergroten, daarnaast volledig aan te passen aan je eigen huisstijl -of- te posten zoals ze zijn.

Stel vragen die je volgers aan het denken zetten, geef tips voor een blijer en gelukkiger leven en deel vanaf nu alleen nog maar content die je volgers écht aanspreekt. 

Inhoud: 50 vragen, 50 tips, 30 lijstjes, 50 inspirerende quotes.

Deal #2: Social media template kit 'B2B Ondernemers'

170 kant en klare social media posts 50% korting

Getest en geoptimaliseerd om de betrokkenheid te vergroten, daarnaast volledig aan te passen aan je eigen huisstijl -of- te posten zoals ze zijn.

Ondernemers zijn jouw doelgroep. Online praat je graag over het ondernemerschap en met jouw posts wil je andere ondernemers inspireren en helpen. 

Inhoud: 50 vragen, 40 tips, 30 dit- of dat’s, 50 inspirerende quotes.

Deal #3: Social media template kit 'Fitness & Sport'

160 kant en klare social media posts 50% korting

Getest en geoptimaliseerd om de betrokkenheid te vergroten, daarnaast volledig aan te passen aan je eigen huisstijl -of- te posten zoals ze zijn.

Je runt een account in de categorie ‘Fitness & Sport’. Denk aan trainers, sportscholen, voedingsdeskundigen, sportverenigingen of anderen die hun volgers willen helpen bij een fitte en gezonde leefstijl.

Inhoud: 50 workouts, 40 recepten, 60 inspirerende quotes.

Deal #4: 'Facebook BOOTCAMP'

Krijg toegang tot ál mijn kennis over Facebook-marketing 50% korting

Facebook BOOTCAMP is voor iedere ondernemer die zijn social media marketing serieus aan wil gaan pakken. We starten met de absolute basis (zelfs te doen als je nog nooit een Facebookpagina hebt aangemaakt) en stromen geleidelijk door naar professioneel adverteren op zowel Facebook als Instagram.

4 modules, 26 lessen. Facebook BOOTCAMP zit boordevol video’s, foto’s, tekst en screenshots om jou een zo helder mogelijk beeld van de stappen te geven. Daarnaast ben je van harte welkom in de besloten Facebookgroep voor support.

Inhoud: Facebook organisch, Facebook/Instagram adverteren basis, adverteren PRO.

Deal #5: 'Adverteren kun je leren'

De onmisbare basis: 'Adverteren kun je leren' 50% korting

Kijk mee over mijn schouder en bouw je allereerste campagne op Facebook/Instagram! 

In deze cursus geef ik jou de onmisbare basis. Als je er ooit over hebt gedacht om te starten met adverteren, dan is dit de beste eerste stap die je kunt nemen. Maar ook als je je advertenties uitbesteed (of wil uitbesteden), dan is dit een goede manier om wel de grote lijnen te begrijpen.

Inhoud: Facebook/Instagram adverteren, je eerste campagne bouwen.

Deal #6: iOS14 Stappenplan

iOS14 stappenplan: Alle stappen die je nu moet zetten voor een werkend account 50% korting

Je advertentieaccount werkt binnenkort niet meer, maar geen paniek! Ik heb alle handelingen die je moet uitvoeren voor je uitgedacht. Ontvang nu de uitgebreide video, tekst en schermafbeeldingen en maak je eigen advertentieaccount in orde.

Inhoud: Kraakheldere video én tekst met stappenplan van alle handelingen die nodig zijn om je account te laten werken en je metingen weer juist te krijgen.

De maker

Op deze pagina vind je bijna alle doe-het-zelf hulpmiddelen die ik heb ontwikkeld. Ze zijn bedoeld om je leven makkelijker en de stof begrijpelijker te maken. Zodat je ook als onervaren gebruiker, je bedrijf succesvol kunt vertegenwoordigen op social media.

Laura van Esveld

Niet goed geld terug garantie.

Is je aankoop toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen enkel probleem.
Stuur me een bericht en ik maak het bedrag terug aan je over.

Scroll to Top
Scroll to Top