Samenwerken met mij én mijn team? Leer nu de KOO methode!

Een (online) bedrijf gaat veel verder dan alleen social media, alleen teksten, alleen e-mailmarketing of alleen een ijzersterk aanbod. Het is een delicate balans tussen al die elementen. Kickstart Online Ondernemen is een samensmelting van vier experts die samen met jou in 90 dagen je bedrijf op de kaart gaan zetten.

Ben jij dit?

Je bent druk. Soms drukker dan anders, maar al dat druk doen weerspiegelt nog niet echt op je bankrekening. Hoe kan dat nou? Je twijfelt misschien soms zelfs of dat hele ondernemen wel voor jou is weggelegd. Er zijn zoveel open vacatures! Als je al deze tijd bij een baas zou werken…

Maar ho eens! Dat is toch geen doen?! Je ging je passie toch achterna? De toverwoorden voor jou zijn automatiseren en opschalen. Weg met dat uurtje factuurtje en op naar massa is kassa 😉 En zelfs als je niet de hele wereld wil bedienen, maakt automatisering je leven makkelijker. Potentiële klanten die zichzelf al sorteren op geschiktheid, wie wil dat nou niet? 

"Ik zie in het programma een mooie, gefaseerde opbouw die voor veel ondernemers interessant kan zijn." - Hans

Wat ga je leren?

Bepaal je koers voor de komende 90 dagen. Eén onweerstaanbaar aanbod voor een goede prijs. Start with the end in mind!

Hoe gebruik je nu precies die woorden en titels waar jouw ideale klant warm voor loopt? Schrijf teksten waar mensen hebberig van worden!

De juiste tools, bijna kant-en-klaar importeren en vullen, in een logische opbouw. Techniek voor de niet-techneuten!

Opbouwen, monitoren en optimaliseren zodat jij teruggaaf op je investering krijgt. Leer de fijne kneepjes van Facebook- en Instagram-adverteren!

"Het is een volledig programma waar verschillende disciplines inzitten. Dat vind je eigenlijk nergens." - Lisa

Onze deelnemers

In de afgelopen jaren hebben we al heel wat ondernemers de KOO methode bijgebracht. Hier kun je zien hoe zij die route hebben ervaren.

"Eén probleem: Als je hieraan begint, kon je het weleens heel erg druk krijgen!" - Harmen

De makers

Een afspraak met jezelf is eenvoudig te breken, een afspraak met dit team niet. Wij zijn jouw accountability-maatjes zodat je de doelen die je stelt ook écht haalt. We zijn niet alle vier marketeers. Wel experts en onze visie op marketing sluit toevallig naadloos aan. Daardoor kom jij verder.

Jolanda Wicherson
(over je aanbod)

Meta Groot-Antink
(over je teksten)

Ronald Jagt
(over je techniek)

Laura van Esveld
(over je promotie)

Kickstart Online Ondernemen is een reis die je in je eigen ritme kunt maken. Ons advies is om er 90 dagen voor uit te trekken. Het is een stappenplan om, zonder tussenkomst van jou, leads en betalende klanten te genereren. Wij leren jou dit met behulp van tekst, video, templates en voorbeelden

Na je aanmelding ontvang je toegang tot de online leeromgeving en de KOOmunity (een forum waar je ons en andere deelnemers kunt spreken).

Klaar om te starten?

"Vooral de structuur, de vier fases vond ik erg fijn." - Mireille

Veelgestelde vragen

Hoe / wanneer krijg ik toegang?

Als je klikt op ‘direct starten’ wordt je omgeleid naar kickstartonlineondernemen.nl waar je je aanmelding af kunt ronden. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten een aanmeld bevestiging in je inbox en in een aparte mail je inloggegevens voor de leeromgeving en KOOmunity.

90 dagen? Poeh! Kan dat ook sneller / langzamer?

Je doorloopt het programma vrij en in je eigen tempo. Wij denken dat 90 dagen de ideale periode is, maar als je wat tijd vrij hebt en door wil werken of juist even een pauze in wil lassen is dat geen enkel probleem.

Hoe lang heb ik toegang?

Je houdt toegang tot het aangeschafte materiaal zolang Kickstart Online Ondernemen bestaat.

Voor wie is dit?

Voor ondernemers of starters die slimmer willen ondernemen. Je ziet de waarde van een ‘systeem’ in, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Ook heb je geen zin om tig verschillende cursussen te volgen, je zoekt iets waarbij de hele route is uitgedacht. 

Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie?

Wij geloven dat je binnen 90 dagen een werkend systeem moet kunnen hebben waar de eerste leads en sales op binnen druppelen. 

Wat als ik niet tevreden ben?

Geen probleem. We bieden een 14-dagen niet goed geld terug garantie. Stuur even een e-mail naar [email protected] en dan maken we het bedrag terug naar je over. 

Scroll naar top