Hours
Minutes
Seconds

LET OP: Dit aanbod is alléén geldig op deze pagina en is nergens anders op de website beschikbaar.

Je content planner is onderweg, maar wacht !

Meld je nu aan voor de cursus 'Adverteren kun je leren!' en ontvang 50% korting!

De cursus bevat tekst, video’s, en schermafbeeldingen. Hij bestaat uit 6 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk bevat huiswerk, zodat je de stof snel onder de knie krijgt.

Adverteren
kun je leren

49
24
50
ex BTW
  • Basiscursus: Advertreren op
    Facebook & Instagram

Voor ondernemers die het voor eens en altijd willen snappen.

Wat leer je van ruim 5 jaar lang, dag in dag uit, in Facebook/Instagram advertentiebeheer te vertoeven?

VEEL!

De afgelopen 5 jaar heb ik niet veel anders gedaan dan dat. Ik adverteer doorlopend op Facebook & Instagram voor gemiddeld zo’n 20 ondernemers per maand.

Van losse promo’s tot volledig uitgedachte strategieën: I’ve been there, and done that. En geloof me, er is (bijna) niets lekkerder dan een succesvolle campagne.

Bijvoorbeeld de campagne van Harmen:

"Toen de kraan werd opengedraaid ging ik in 4 maanden tijd van 350 naar bijna 5.000 leads. 

Als ik nu een nieuwsbrief stuur, heb ik elke keer 10-12 bestellingen. Variërend van €100 tot €1000 per bestelling. Eén email levert mij dus duizenden Euro's op!"

Ook Coby’s campagne doen het onwijs goed. Met een eenvoudige doelgroep en duidelijk doel.

"Door de FB- en Instagramadvertenties heb ik een mooi aantal deelnemers voor mijn challenge.

En momenteel werf ik ruim 50 nieuwe leads per week, tegen minimal kosten!"

Maar ik denk dat ik jou niet alle succesverhalen hoef te laten zien, toch? Jij hebt allang gehoord over het fenomeen ‘adverteren op Facebook/Instagram’. Jij wordt dagelijks overspoeld met posts, mails en berichten van guru’s die beweren dat zij de wijsheid in pacht hebben.

Ik doe dat anders.

Wat ik je puur en alleen ga laten zien, is hoe het werkt. Hoe het werkt in de eenvoudigste zin van de belofte. Want ik heb het idee dat die guru’s altijd iets overslaan. Een basis. Een goede basis waardoor jij setup for success bent.

Want hoe kom je eigenlijk in advertentiebeheer? Moet je dat downloaden? Is het een app? En als je erin zit, waar moet je dan klikken? Wanneer geef je wel of geen geld uit? Hoeveel geld geef ik uit? Wanneer weet ik of het goed gaat? Wat zeggen alle cijfers?

Dit zijn allemaal vragen die ik ooit tegen ben gekomen. Die klanten aan mij vroegen of vragen die ik zelf had toen ik net startte.

Want ik snapte er ook geen bal van! Toen ik startte zat ik aan de grond. Het contract van mijn flutbaantje bij een transportbedrijf werd niet verlengd, mijn verloofde ging bij me weg en als klap op de vuurpijl moest ik ook ons huis nog uit. Ik dacht dat ik nooit meer licht zou zien, maar dat veranderde allemaal toen ik besloot te gaan ondernemen.

Uren zat ik op YouTube, video's te kijken van hoe ánderen het deden. Want als je geen bergen geld hebt om op te starten, moet je slim zijn. En dat is mijn redding geweest. En al die uren zelfstudie en de ervaring die ik daar later aan toe kon voegen, dat is precies wat ik voor je heb gedocumenteerd. 

Het is de onmisbare basis!

En die basis wil ik jóu geven in de cursus ‘Adverteren kun je leren’.

Het is de ideale manier om:

Een spoedcursus en ontdekkingsreis ineen

Als je er ooit over hebt gedacht om te starten met adverteren, dan is dit de beste eerste stap die je kunt nemen. Maar ook als je je advertenties uitbesteed (of wil uitbesteden), dan is dit een goede manier om wel de grote lijnen te begrijpen. Zodat je zelf ook kunt zien of een campagne lekker of niet lekker gaat.
Op die manier ben je minder afhankelijk van een ander en houd je zelf de touwtjes in handen.

De cursus bevat tekst, video’s, en schermafbeeldingen. Hij bestaat uit 6 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk bevat huiswerk, zodat je de stof snel onder de knie krijgt.

Deze onderwerpen komen aan bod:

Bonus les:

Over Laura

Social Advertiser

De afgelopen 5 jaar heb ik niet veel anders gedaan dan wat op deze pagina staat omschreven. Ik adverteer doorlopend op Facebook & Instagram voor 20 ondernemers per maand. Hierdoor heb ik al heel veel bedrijven, mensen, diensten en producten mogen profileren.

Ik ben gek op duidelijke taal en houd niet van geheimzinnigheid. Succesvol adverteren is geen ‘super power’ of onmogelijk leerbare klus. Het is studie en oefening. Zo simpel is het. Ik sta erom bekend toegankelijk te zijn. Ook gooi ik je nooit in het diepe en kun je met je vragen altijd bij me terecht.

Hours
Minutes
Seconds

LET OP: Dit aanbod is alléén geldig op deze pagina en is nergens anders op de website beschikbaar.

Adverteren kun je leren | Basiscursus adverteren op Facebook & Instagram

In deze cursus geef ik jou de onmisbare basis. Als je er ooit over hebt gedacht om te starten met adverteren, dan is dit de beste eerste stap die je kunt nemen. Maar ook als je je advertenties uitbesteed (of wil uitbesteden), dan is dit een goede manier om wel de grote lijnen te begrijpen.

Adverteren
kun je leren

49
24
50
ex BTW
  • Basiscursus: Advertreren op
    Facebook & Instagram

FAQ

Hoe ziet de inhoud van de cursus eruit?

De cursus bevat tekst, foto’s, video’s en schermafbeeldingen. Op die manier kan ik precies aanwijzen of omcirkelen waar je bijvoorbeeld moet klikken.

Ik heb nog nooit geadverteerd op Facebook, is deze cursus voor mij?

Ja! Deze cursus is júist voor jou. Een betere eerste kennismaking met advertentiebeheer kun je naar mijn idee niet krijgen. 

Hoe lang houd ik toegang?

Je houd levenslang toegang tot de cursus inclusief updates.

Ik adverteer al regelmatig op Facebook, is deze cursus voor mij?

Deze cursus bevat de echte basis van advertentiebeheer. Dus waar je moet klikken, hoe je een doelgroep maakt en hoe je een campagne opbouwt. Als je deze kennis al hebt, dan heeft het niet zoveel zin om deze cursus te volgen. 

Hoe lang ben ik bezig met de cursus?

Het is geen grote / lange cursus. Als je een week lang, een uurtje per dag de tijd neemt dan kom je al een heel eind. 

Ik weet niet zeker of dit voor mij is, wat kan ik doen?

Onderaan deze pagina vind je een contactformulier. Ik hoor graag welke twijfels je hebt en wellicht kan ik je aan de hand daarvan een goed advies geven. 

Scroll to Top