Aanvraag ontvangen! Je content planner is onderweg, maar wacht!

Zou je nog 30 kant-en-klare posts willen ontvangen?

Maak het jezelf nóg makkelijker met deze Canva templates!

Met deze templates ben jij set up for success! Gebruik de templates met de gratis versie van Canva en start direct met vullen. Typ je eigen caption, plaats de foto en download de afbeeldingen die klaar zijn om te posten. 10 templates die, met variaties, goed zijn voor 30 kant-en-klare posts.

Alleen op deze pagina voor €14

Van Laura, voor jou!

De Canva templates zijn samengesteld uit bewezen posts die mijn klanten al jaren meer bereik, interactie en klanten opleveren. Door de templates beschikbaar te stellen hoop ik veel meer ondernemers naar een succesvolle Facebookpagina te helpen!

Vierkante templates, aan te passen aan je eigen huisstijl

Het formaat van iedere template is 1080px bij 1080px. Dit is het standaard formaat voor Facebook en Instagram. Alle elementen zijn aan te passen aan de kleur van je eigen huisstijl. Ook kun je de lettertypes eventueel aanpassen.

 

10 verschillende templates, 30 posts in totaal

Tien verschillende templates die met verschillende invulling zorgen voor dertig kant-en-klare posts. Vul je eigen captions in, plaats een leuke foto en plan de posts vooruit in zodat je er geen omkijken meer naar hebt. 

 

Ontvang de templates direct

Je ontvangt de templates direct na betaling in je inbox zodat je aan de gang kunt. Ook stuur ik je een speciale Canva uitlegpagina om je op weg te helpen met het personaliseren van de posts.  

Factuurgegevens

Uw bestelling

Product Subtotaal
Facebookkit: 10 templates - 30 posts  × 1  19.00
Subtotaal  19.00
Waardebon: content planner - 5.00 [Verwijderen]
BTW  2.94
Totaal  16.94
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Het Facebookwoordenboek(je) toevoegen aan je bestelling?
Het Facebookwoordenboek maakt ondernemen op social media net een beetje makkelijker. Ontdek de betekenis van ruim 250 ingewikkelde marketingtermen op alfabetische volgorde en zit nooit meer om een definitie verlegen. Het boekje is A6 pocket formaat en neem je dus eenvoudig overal mee naartoe!

Laura van Esveld

- Ontwerper en fanatiek gebruiker

Ik gebruik dit raamwerk al tijden voor mijn klanten mét resultaat. Waarom zou ik dat niet met de wereld willen delen?

Uhhh, Canva?

Zelfs als je nog nooit met Canva hebt gewerkt zijn deze templates voor jou. Als bonus ontvang je een korte uitlegpagina over het personaliseren van je posts en het gebruik van Canva. Heb je nog geen Canva account? Dan kun je die hier gratis aanmaken.

Deze templates in combinatie met de content planner = set up for success!

Gebruik deze templates in combinatie met de content planner die je inmiddels in je inbox hebt. De typen posts uit de planner komen overeen met de typen posts in de template. Maak het jezelf super makkelijk!

Scroll to Top