fbpx

Archieven: Badges

Ad’s Expert

Retargeting, Facebook Pixels, Aangepaste en Vergelijkbare doelgroepen zijn termen waar jij tegenwoordig mee in de rondte gooit. Al je website bezoekers krijgen vakkundig een stempel mee en die toon je later weer een advertentie op Facebook. Je kunt doelgroep, plaatsing en advertentiemateriaal testen in een A/B test en als de boel een tijdje draait? Dan …

Ad’s Expert Lees verder »

Ad’s Kenner

Je bouwt in een handomdraai een goede Facebook campagne op met in je achterhoofd die Buyers Journey. Je kent de drie lagen van een campagne als je broekzak en een generieke doelgroep ontwerp je met gemak. Word je advertentie afgekeurd? No problem! Jij weet precies hoe je dit op kunt lossen.

Paginabaas

Je bent een echte paginabaas! Jij weet precies hoe het Facebook Algoritme werkt, welke posts je allemaal kunt ontwerpen en hoe je zorgt voor een betrokken en positief publiek. Ook heb je geleerd hoe je Audience Insights gebruikt en weet je de belangrijkste statistieken te vinden én te beoordelen.

Vliegende Start

Een vliegende start in de wereld van Facebook Marketing. Je weet nu waarom Facebook een onmisbaar platform is voor je bedrijf, welke essentiële zaken je op je pagina moet tonen en hoe je externe tools kunt gebruiken om je pagina tot een succes te maken.

Scroll naar top